16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siili Kinnisvara: pankrotti me kindlasti ei lähe

Siili Kinnisvara omanik ja juhataja Silva Diener ütles aripaev.ee-le kommentaariks 1Partner Kinnisvara väitele peagi turult kaduvate väikeste kinnisvaravahendajate kohta, et nende väikesel ettevõttelon küll vähem tehinguid kui varem aga pankrotti oodata ei ole.

„Pankrotti kindlasti ei lähe. Meil on üle 90 objekti praegu,“ rääkis Diener ning kinnitas, et tõesti on praegu raskem aegning kui varem oli iga kuu kolm tehingut siis praegu tehakse keskmiselt üks tehing kahe kuu jooksul.

Aripaev.ee küsimuse peale üleostmispakkumisest kinnitas juhataja, et seda neile siiani tehtud ei ole ning rääkis, et on kinnisvaras olnud juba alates 1998. aastast ja omab seega mitmesuguseid kogemusi igasuguses turuolukorras hakkama saamiseks.

Hetkel töötab Siili Kinnisvaras juhataja ja kolm maaklerit, kes kõik teevad tööd poole kohaga. Võimalikku olukorra paranemist kinnisvarasektori on Silva Dieneri sõnul ettevõttel oodata kevadel, kuna nad tegelevad üsna palju maa müügiga, mille hooaeg just siis algabki.

Siili Kinnisvara OÜ on loodi aastal 2004. Ettevõte tegeleb ostu-müügi-rendi vahendusega ja teatab oma kodulehel, et maaklerid on erialase koolitusega, tunnevad seadusandlust ja kinnisvaraturgu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785