16. jaanuar 2008

Siili Kinnisvara: pankrotti me kindlasti ei lähe

Siili Kinnisvara omanik ja juhataja Silva Diener ütles aripaev.ee-le kommentaariks 1Partner Kinnisvara väitele peagi turult kaduvate väikeste kinnisvaravahendajate kohta, et nende väikesel ettevõttelon küll vähem tehinguid kui varem aga pankrotti oodata ei ole.

„Pankrotti kindlasti ei lähe. Meil on üle 90 objekti praegu,“ rääkis Diener ning kinnitas, et tõesti on praegu raskem aegning kui varem oli iga kuu kolm tehingut siis praegu tehakse keskmiselt üks tehing kahe kuu jooksul.

Aripaev.ee küsimuse peale üleostmispakkumisest kinnitas juhataja, et seda neile siiani tehtud ei ole ning rääkis, et on kinnisvaras olnud juba alates 1998. aastast ja omab seega mitmesuguseid kogemusi igasuguses turuolukorras hakkama saamiseks.

Hetkel töötab Siili Kinnisvaras juhataja ja kolm maaklerit, kes kõik teevad tööd poole kohaga. Võimalikku olukorra paranemist kinnisvarasektori on Silva Dieneri sõnul ettevõttel oodata kevadel, kuna nad tegelevad üsna palju maa müügiga, mille hooaeg just siis algabki.

Siili Kinnisvara OÜ on loodi aastal 2004. Ettevõte tegeleb ostu-müügi-rendi vahendusega ja teatab oma kodulehel, et maaklerid on erialase koolitusega, tunnevad seadusandlust ja kinnisvaraturgu.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688