10. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara: tahame Kuressaare kinnistut osta

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS juhatuse esimees Kaido Kangur ütles, et firma pole loobunud kavast Kuressaarde ehitada, vaid soovib hoonestusõiguse asemel Lehe 5 kinnistut osta.

"Kahetsusväärne, et meediasse on jõudnud mõningane valetõlgendus, sest tegelikkuses väljendas Arco Vara Kuressaare linnavalitsusele soovi Lehe tn 5 hoonestusõiguslepingu lõpetada ning kinnistu osta," rääkis Kangur. "Edasine sõltub juba kokkuleppele jõudmisest, kuid loobumissoovi või projektist taandumist Arco Vara linnavalitusele väljendanud ei ole. Kindlasti teavitame, kui kokkulepped on saavutatud."

Varasemate plaanide kohaselt pidi Kuressaarde aadressile Lehe 5 kerkima korterelamu. Kuressaare linnavalitsuse andmetel tegeles Arco Vara korterelamu projektiga alates 2001. aastast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785