8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnaehituse direktor: tuleb kompvekki pakkuda

Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul on huvi korterite ostu vastu kahanenud, tihti küsitakse ka hinnaalandust, siis tuleb tema sõnul omalt poolt ka kompvekki pakkuda.

Sügisel Tigutorni korterite müügiga alustanud Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul on praeguse seisuga ostu-müügilepingud sõlmitud 25 korteri puhul, kokku on kortereid majas 85. „Lõplikult on müüdud ja 25 korterit, kuid huvilisi ja kaalujaid on teisigi. Samas on Tigutorn ka teistmoodi objekt,“ märkis Relli, vihjates sellele, et Tigutorni korterit osta plaaniv inimene kaalubki rohkem ja kauem, sest tegemist pole tema sõnul tavalise objektiga.

„Kindlasti on turg jahtunud, võrreldes sellega, mis see oli 2006. aastal. Linnaehituses oli kõik tavapärane kuni oktoobri lõpuni, auk tekkis novembris ja detsembris. Kuid jaanuaris on uuesti huvi tekkinud,“ kommenteeris Relli turuseisu optimistlikult. „Loomulikult küsitakse ka hinnaalandusi. Eks me omalt poolt väikseid kompvekke ka pakume,“ märkis Relli, vihjates sellele, et nii mõnigi klient on boonusena saanud kaasa tasuta köögi või lihtsalt hinnast alla.

„Hetkel me pole plaaninud üldiselt hindu alandada, meil pole enam nii palju kortereidki käes, võib-olla langetame mõnedel korteritel hindu. Veeriku teel pole kortereid enam käes nii palju ning Tigurorn pole tavaobjekt. Tartu mõistes on see unikaalne objekt,“ kostis Relli küsimuse peale, kas Linnaehitus võiks plaanida sarnaselt YITile ka hinnaalandust ning vihjates, et YITi Raatuse projekti puhul pole tegemist nii unikaalse tööga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785