28. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

OÜ BREM kiidab 2007. aastat

Kinnisvarahoolduse ja –halduse OÜ BREM tegevjuhi Liilia Veskimägi sõnul oli2007. aasta kinnisvarahoolduse ja -halduse ettevõtete jaoks tulemuslik ning kasvu on oodata ka järgnevaks aastaks.

Tema sõnul kasvatas hooldus- ja haldusturgu eelkõige mitmete ärihoonete arendusprojektide valmimine. "Samas on paralleelselt nõudluse kasvuga suurenenud ka teenusepakkujate ring ja konkurents," märkis Veskimets.

„Kuna ehitussektori koormus väheneb, siis on oodata sealse töötajaskonna liikumist teistele kinnisvaraga seotud valdkondadele," lausus OÜ BREM tegevjuhi Liilia Veskimets.

"Kinnisvaraturu jahenedes on mitmed arendajad oma tegevust ümber vaadanud ja sisenenud haldusturule, aasta jooksul on teenusepakkujate hulgas oodata tõenäoliselt konsolideerumist," lausus Veskimets.

Veskimetsa tähendusel oli hooldus- ja haldusettevõtete suurimaks probleemiks mööduval aastal tööjõu nappus, mis omakorda tingis hooldusteenuste hinna mõningase tõusu.

"Muutusena hooldus- ja haldusteenuste korralduses on liikumine elektroonilisse suhtluskeskkonda - ühistud ja majahaldurid soosivad uue trendina interneti teel kommunaalnäitude esitamist ning arvete maksmist," sõnas Veskimets.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785