Toomas Leis ostis Saaremaale mõisa

PTA enamusaktsionär Toomas Leisile kuuluv
Merona Holding OÜ omandas 21.detsembril Pihtla vallas asuva Tõlluste
mõisakompleksi.

“Lähemal ajal oleks esialgu kavas mõisa peahoone katuse ja katusekonstruktsioonide remont, et kindlustada peahoone säilimine edasisteks renoveerimistöödeks,” rääkis Toomas Leis, lisades, et investeeringud erinevatesse objektidesse (peahoone, mõisaait, park, kiviaiad jne) on täpsustamisel ja tehakse järkjärgult, kirjutas Oma Saar.

Mõisakompleks on pärit 16. sajandist ja asub Kuressaare–Pihtla–Sandla maantee 22. kilomeetril.

Toomas Leis sai avalikkusele tuntuks Estonian Airi asepresidendina. Ta on töötanud hotellis Olümpia ja tegelenud Alta Capitali ühe omanikuna ehitusmaterjale tootva firmaga Aeroc ning juhtinud rõivatootmisettevõtet Klementi. Koos Tarmo Sumbergiga on Leis andnud oma panuse ka Georg Ots SPA arendamisse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed