26. detsember 2007

Toomas Leis ostis Saaremaale mõisa

PTA enamusaktsionär Toomas Leisile kuuluv Merona Holding OÜ omandas 21.detsembril Pihtla vallas asuva Tõlluste mõisakompleksi.

“Lähemal ajal oleks esialgu kavas mõisa peahoone katuse ja katusekonstruktsioonide remont, et kindlustada peahoone säilimine edasisteks renoveerimistöödeks,” rääkis Toomas Leis, lisades, et investeeringud erinevatesse objektidesse (peahoone, mõisaait, park, kiviaiad jne) on täpsustamisel ja tehakse järkjärgult, kirjutas Oma Saar.

Mõisakompleks on pärit 16. sajandist ja asub Kuressaare–Pihtla–Sandla maantee 22. kilomeetril.

Toomas Leis sai avalikkusele tuntuks Estonian Airi asepresidendina. Ta on töötanud hotellis Olümpia ja tegelenud Alta Capitali ühe omanikuna ehitusmaterjale tootva firmaga Aeroc ning juhtinud rõivatootmisettevõtet Klementi. Koos Tarmo Sumbergiga on Leis andnud oma panuse ka Georg Ots SPA arendamisse.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688