26. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Leis ostis Saaremaale mõisa

PTA enamusaktsionär Toomas Leisile kuuluv Merona Holding OÜ omandas 21.detsembril Pihtla vallas asuva Tõlluste mõisakompleksi.

“Lähemal ajal oleks esialgu kavas mõisa peahoone katuse ja katusekonstruktsioonide remont, et kindlustada peahoone säilimine edasisteks renoveerimistöödeks,” rääkis Toomas Leis, lisades, et investeeringud erinevatesse objektidesse (peahoone, mõisaait, park, kiviaiad jne) on täpsustamisel ja tehakse järkjärgult, kirjutas Oma Saar.

Mõisakompleks on pärit 16. sajandist ja asub Kuressaare–Pihtla–Sandla maantee 22. kilomeetril.

Toomas Leis sai avalikkusele tuntuks Estonian Airi asepresidendina. Ta on töötanud hotellis Olümpia ja tegelenud Alta Capitali ühe omanikuna ehitusmaterjale tootva firmaga Aeroc ning juhtinud rõivatootmisettevõtet Klementi. Koos Tarmo Sumbergiga on Leis andnud oma panuse ka Georg Ots SPA arendamisse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785