5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn ei osta politseikrunti bussijaamaks

Tartu linnapea Urmas Kruuse kinnitas eile, et Tartu linn ei plaani kasutada ostueesõigust Tiigi 67 krundi puhul, et teha sinna tulevikus bussijaam.

Endise bussipargi, mida hiljem kasutas politsei, on siseministeerium kirjalikule enampakkumisele pannud 26,4 miljoni kroonise alghinnaga.

Kruuse ja ka abilinnapea Margus Hanson kinnitas, et linnavalitsuse praegune koosseis ei ole bussijaama kolimist arutanud ja see on aeg-ajalt vaid märksõnana diskussioonidest läbi lipsanud, kirjutas Tartu Postimees.

Hanson ütles, et isegi kui 11 väljuvate busside peatust ja kolm saabuvate oma õnnestuks krundile mahutada, tekitaks tõsist tüli 30–40 väljumist oodates parkiva bussi mahutamine ümbruskonda.

Küll aga jahutasid linnavalitsuse liikmed krundi müüja ja ostjate optimismi, et linnavalitsus lubab muuta krundi sihtotstarvet.

Linnapea Kruuse osutas, et see info ei saa olla teadmata ka siseministeeriumile ja sestap on eksitav Lõuna politseiprefektuuri majandustalituse peaspetsialisti Janek Tamsalu väljendatud optimism, et aega läheb, kuid maa sihtotstarvet saab muuta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785