29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Groosi Kinnisvara: hinnakorrektsioon tuli siseviimistluse arvel

Groosi Kinnisvara tegevjuht Tarvo Tamme põhjendas eilses Kinnisvarakrahhi Visuaalis märgitud Pärnu mnt 187 projekti hinnalangust siseviimistlusest loobumisega.

Kinnisvarakrahhi Visuaalis oli kirjas, et Groosi arendusprojekti hinda langetati üleeile miljoni krooni võrra. „Tegelik hinnakorrektsion tuli hoopis siseviimistluse arvelt,“ märkis Tamme.

Arendaja otsustas korterite hinnakirja muuta põhjusel, et pakub korterit ostja soovil ilma siseviimistluseta.

„Kliendil on võimalik vastavalt soovile kaasa rääkida, nt odavam plaat, põrand jne. Pakkumine sai muudetud selleks, et oleks võimalikult paindlik lahendus ostja jaoks. Seega ei saa Pärnu mnt 187 maja puhul rääkida hinnalangusest. Meil ei ole plaanis hinda langetada ka tulevikus,“ lisas Tamme.

Groosi juhi sõnul väidavad Kinnisvarakrahhi Visuaali tegijad, et näitavad vaid numbreid, kuna tahavad anda inimestele tõest ja moonutamata infot turul toimuva kohta. Andmetes ei ole süvenetud hinnamuutuste tegelikku tausta. „Kindlasti on meiega analoogsel põhjusel hindu korrigeeritud ka teistel arendusprojektidel. Eelpool nimetatud olukorra taustal tundub mulle, et blogi pidamine on algatatud vaid paanika külvamiseks,“ avaldas Tamme kartust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785