20. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiika Kööki sai Kofkini riiulifirma tõttu kinga

Aleksander Kofkini riiulifirmale endises Pärli kohvikus äripinnad kaotanud OÜ Köögikaubad protest lükati tagasi ja Kiika Kööki ongi oma potid ja pannid juba kokku korjanud.

Novembri alguses jõustunud otsuse vastu, millega paar nädalat enne rendikonkursi väljakuulutamist loodud firma Meriton Food Boutique OÜ sai 25 aastaks rendile kohviku- ja poeruumid Pika/Nunne/Laia tänava nurgal, esitas kolme firma ühispakkumisega välja tulnud Kiika Kööki kaupluse nime all esineva OÜ Köögikaubad omanik Anne-Pii Saare protesti küsitlemaks valikukomisjoni otsuse läbiviimse õigsust.

Siiski seisis Tallinna Kesklinna valitsuse vastuses protestile, et otsus konkursi võitja kasuks oli sooritatud õiglaselt ja olgugi, et Meriton Food Boutique OÜ pakkumise hind polnud kõige kõrgem ja et firma oli loodud vahetult enne konkursi väljakuulutamist, oli nende äriplaan teistest osalejatest parem.

Nii saabki Tallinna linnapea Edgar Savisaare hea tuttav Kofkin nimetatud ruumidesse rajada Prantsuse stiilis kohviku, buffet-restorani, food boutique'itoidukaupluse ning eraldi bistroo stiilis kalarestorani.

Kiika Kööki pidi oma endisest kohast kotid kokku korjama ja kolima ümber Uuele tänavale Šoti klubi ja Aafrika restorani lähedusse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785