Kiika Kööki sai Kofkini riiulifirma tõttu kinga

Aleksander Kofkini riiulifirmale endises
Pärli kohvikus äripinnad kaotanud OÜ Köögikaubad protest lükati tagasi ja Kiika
Kööki ongi oma potid ja pannid juba kokku korjanud.

Novembri alguses jõustunud otsuse vastu, millega paar nädalat enne rendikonkursi väljakuulutamist loodud firma Meriton Food Boutique OÜ sai 25 aastaks rendile kohviku- ja poeruumid Pika/Nunne/Laia tänava nurgal, esitas kolme firma ühispakkumisega välja tulnud Kiika Kööki kaupluse nime all esineva OÜ Köögikaubad omanik Anne-Pii Saare protesti küsitlemaks valikukomisjoni otsuse läbiviimse õigsust.

Siiski seisis Tallinna Kesklinna valitsuse vastuses protestile, et otsus konkursi võitja kasuks oli sooritatud õiglaselt ja olgugi, et Meriton Food Boutique OÜ pakkumise hind polnud kõige kõrgem ja et firma oli loodud vahetult enne konkursi väljakuulutamist, oli nende äriplaan teistest osalejatest parem.

Nii saabki Tallinna linnapea Edgar Savisaare hea tuttav Kofkin nimetatud ruumidesse rajada Prantsuse stiilis kohviku, buffet-restorani, food boutique'itoidukaupluse ning eraldi bistroo stiilis kalarestorani.

Kiika Kööki pidi oma endisest kohast kotid kokku korjama ja kolima ümber Uuele tänavale Šoti klubi ja Aafrika restorani lähedusse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed