30. oktoober 2007
Jaga lugu:

Pärnus saab lukskorteri tuleva aasta odavaima hinnaga

Kaamos Grupp ja LVM Kinnisvara pakuvad võimaluse osta Pärnus sobiv korter täna, saades selle lõppeks madalaima hinnaga, mis 2008. aasta jooksul kujuneb.

Garantii kehtib korteriostjatele, kes sõlmivad lepingu alates tänasest kuni 1. jaanuarini 2008. Müügileping sõlmitakse enne korteri valmimist tingimusega, et asjaõigusliku lepingu allkirjastamisel vaadatakse üle müügihind või juhul, kui omand on juba üle läinud, tagastatakse hindade vähendamisel enammakstud summad. Enammakstud summad tagastatakse juhul, kui hindasid vähendatakse enne 2008 aasta lõppu.

"Tänane korteriost saab olema kaitstud tuleviku hinnalanguse eest," lausus Kaido Lüll LVM Kinnisvara maakler." Täna paljud ostjad lükkavad kinnisvara ostmist edasi, kartuses, et hinnad langevad kevadeks veelgi. Uut tüüpi lepingut sõlmides ei pea ostuotsuse tegijad selle pärast muretsema, sest kortermajas hinna arendaja poolsel langetamisel vähendatakse hinda või tagastatakse enammakstud summad ka kõigile kortermajja kampaania kestel korteri soetanud ostjatele."

Lülli sõnul toimib asi nõnda, et kui arendaja vähendab hindasid enne maja valmimist, vähendatakse kõigil kampaania kestel korteri broneerinud ostjate korterite hindu suurima samal korrusel tehtud allahindlusprotsendi võrra. Kui arendaja vähendab hindu veel ka peale kortermaja valmimist ja korteri omandite üleandmist, tagastatakse kõigile korteri kampaania ajal ostnud klientidele enammakstud raha tagasi samal korrusel suurima allahindlusprotsendi võrra.

"Kampaania kestel tehtud mitmekordsete hinnamuutuste korral rakendatakse hinna vähendamist või raha tagastamist kõikidel kordadel," lisas Lüll.

Kortermaja arendajaks on Kaamos Grupp, ehitajaks on Gustaf AS ja projekti autoriks Arhitektuuribüroo Lehemaa ja Urgard. Müügikorraldusega tegeleb LVM Kinnisvara.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt