30. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnus saab lukskorteri tuleva aasta odavaima hinnaga

Kaamos Grupp ja LVM Kinnisvara pakuvad võimaluse osta Pärnus sobiv korter täna, saades selle lõppeks madalaima hinnaga, mis 2008. aasta jooksul kujuneb.

Garantii kehtib korteriostjatele, kes sõlmivad lepingu alates tänasest kuni 1. jaanuarini 2008. Müügileping sõlmitakse enne korteri valmimist tingimusega, et asjaõigusliku lepingu allkirjastamisel vaadatakse üle müügihind või juhul, kui omand on juba üle läinud, tagastatakse hindade vähendamisel enammakstud summad. Enammakstud summad tagastatakse juhul, kui hindasid vähendatakse enne 2008 aasta lõppu.

"Tänane korteriost saab olema kaitstud tuleviku hinnalanguse eest," lausus Kaido Lüll LVM Kinnisvara maakler." Täna paljud ostjad lükkavad kinnisvara ostmist edasi, kartuses, et hinnad langevad kevadeks veelgi. Uut tüüpi lepingut sõlmides ei pea ostuotsuse tegijad selle pärast muretsema, sest kortermajas hinna arendaja poolsel langetamisel vähendatakse hinda või tagastatakse enammakstud summad ka kõigile kortermajja kampaania kestel korteri soetanud ostjatele."

Lülli sõnul toimib asi nõnda, et kui arendaja vähendab hindasid enne maja valmimist, vähendatakse kõigil kampaania kestel korteri broneerinud ostjate korterite hindu suurima samal korrusel tehtud allahindlusprotsendi võrra. Kui arendaja vähendab hindu veel ka peale kortermaja valmimist ja korteri omandite üleandmist, tagastatakse kõigile korteri kampaania ajal ostnud klientidele enammakstud raha tagasi samal korrusel suurima allahindlusprotsendi võrra.

"Kampaania kestel tehtud mitmekordsete hinnamuutuste korral rakendatakse hinna vähendamist või raha tagastamist kõikidel kordadel," lisas Lüll.

Kortermaja arendajaks on Kaamos Grupp, ehitajaks on Gustaf AS ja projekti autoriks Arhitektuuribüroo Lehemaa ja Urgard. Müügikorraldusega tegeleb LVM Kinnisvara.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785