Peep Aaviksoo võistleb Rumeenias Donald Trumpiga

Peep Aaviksoole ja tema äripartnerile
kuuluv IPC Investment konkureerib Rumeenia turul USA kinnisvaramagnaadi Donald
Trumpiga, kes on otsustanud riiki investeerida miljard eurot, kirjutab
Saldo.

Kuigi IPC Investment on aktiivselt tegutsenud vaid kaks aastat, on käivitatud Rumeenias mitu olulist projekti. Aaviksoo sõnul meenutab Rumeenia kinnisvaraturg Eestit aastal 2001-2002, kus kõik pääses justkui paisu tagant välja. “Rumeenia turul tegutseb üle 40 panga ja tegu pole taskupankadega, vaid tõsiste maailma suurpankadega,“ sõnas Aaviksoo.

Samuti plaanib Rumeenia turule investeerida USA miljardär Donald Trump. Peep Aaviksoo sõnul võib väita, et IPC konkureerib Rumeenias ka Trumpiga.“ Kõik investorid sellel turul on konkurendid, kes tahavad odavalt osta ja kasumlikumalt müüa. Usun, et ka Donald Trumpil on samad plaanid.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed