10. oktoober 2007

Peep Aaviksoo võistleb Rumeenias Donald Trumpiga

Peep Aaviksoole ja tema äripartnerile kuuluv IPC Investment konkureerib Rumeenia turul USA kinnisvaramagnaadi Donald Trumpiga, kes on otsustanud riiki investeerida miljard eurot, kirjutab Saldo.

Kuigi IPC Investment on aktiivselt tegutsenud vaid kaks aastat, on käivitatud Rumeenias mitu olulist projekti. Aaviksoo sõnul meenutab Rumeenia kinnisvaraturg Eestit aastal 2001-2002, kus kõik pääses justkui paisu tagant välja. “Rumeenia turul tegutseb üle 40 panga ja tegu pole taskupankadega, vaid tõsiste maailma suurpankadega,“ sõnas Aaviksoo.

Samuti plaanib Rumeenia turule investeerida USA miljardär Donald Trump. Peep Aaviksoo sõnul võib väita, et IPC konkureerib Rumeenias ka Trumpiga.“ Kõik investorid sellel turul on konkurendid, kes tahavad odavalt osta ja kasumlikumalt müüa. Usun, et ka Donald Trumpil on samad plaanid.“

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688