4. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

City24.ru on kolme nädalaga kogunud 30000 kasutajat

Ida-Euroopa juhtiv kinnisvaraportaal City24 avas Venemaal sõsar kinnisvaraportaali, millel on pealekolme nädala möödumistläinud hästi.

„Portaali käivitamine Venemaal on läinud kenasti. Huvi turuosaliste poolt on suur sellest hoolimata, et oleme olnud avatud alles 3 nädalat,“ sõnas City24 Läänemere regiooni juhataja Marko Veerberk.

„Kinnisvararuumi on palju võrreldes Eesti ja teiste Balti riikidega. Turusegment kasvab kiiresti,“ lisas ta. „Meie eelis on kogemus meie valdkonnas. Meil on laienemise kogemused Baltikumis, Poolas ja Ukrainas.“

„Hetkel on meie teenustega liitunud üle kolmekümne kinnisvarafirma, andmebaasis on üle viie tuhande pakkumise ning keskkonda on külastanud selle aja jooksul ligi 30000 kasutajat. Võrreldes teiste portaalidega ning City24 varasemate riikide käivitamisega on tulemus igati hea,“ tunnistas Veerberk.

Tema sõnul on Venemaa portaali vastu huvi tundnud isegi mõned kinnisvarafirmad Balti riikidest ja Ukrainast.

Ka on Veerberki sõnul Moskva piisavalt internetiseeritud. „Moskvas on interneti kasutatavus üsna heal tasemel ning sellest tulenevalt kasutatakse ka kinnisvaraportaale üsna aktiivselt,“ selgitas ta.

Veerberki sõnul on neil plaanis veel mõnda teise riik laieneda, kuid midagi täpsemalt ta öelda ei osanud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785