3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas saavutada eesmärke?

Austraalia kinnisvaraguru Peter J Daniels rääkis Uus Maa seminaril, kuidas saavutada elu eesmärke.

„Defineeri oma eesmärgid! Kuni sa ei ole neid leidnud, tee eesmärkide leidmine oma eesmärgiks. Pane paika oma strateegia, kuidas sa seda teed. Plaani oma probleemid! Kõigil on probleemid, mina ei osanud näiteks nooruses rahagaümber käia. Kogu reserve! See on ka kaitseks, 75aastasena olen terve, sest mul on füüsilised reservid, mul on sõpru, mul on vaimseid reserve, mul on finantsreserve.Pidage kinni tähtaegadest! Ei piisa eesmärgist, kui puudub tähtaeg, ära liigu edasi enne, kui eesmärk on saavutatud. Loo põhiplaan, et see tehtud saaks. Pane see paberile, sest muidu sa mugandud, et oma läbikukkumisi pehmendada. Ja tee seda kõike kohe,“ loetles Daniels.

Ja seda ütleb mees, kellele meeldib hommikul kaua magada. „Kui jumal oleks tahtnud, et ma vaataks päikesetõusu, oleks ta selle hilisemaks nihutanud. Ma vaatan seda videost,“ selgitas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785