3. oktoober 2007

Kuidas saavutada eesmärke?

Austraalia kinnisvaraguru Peter J Daniels rääkis Uus Maa seminaril, kuidas saavutada elu eesmärke.

„Defineeri oma eesmärgid! Kuni sa ei ole neid leidnud, tee eesmärkide leidmine oma eesmärgiks. Pane paika oma strateegia, kuidas sa seda teed. Plaani oma probleemid! Kõigil on probleemid, mina ei osanud näiteks nooruses rahagaümber käia. Kogu reserve! See on ka kaitseks, 75aastasena olen terve, sest mul on füüsilised reservid, mul on sõpru, mul on vaimseid reserve, mul on finantsreserve.Pidage kinni tähtaegadest! Ei piisa eesmärgist, kui puudub tähtaeg, ära liigu edasi enne, kui eesmärk on saavutatud. Loo põhiplaan, et see tehtud saaks. Pane see paberile, sest muidu sa mugandud, et oma läbikukkumisi pehmendada. Ja tee seda kõike kohe,“ loetles Daniels.

Ja seda ütleb mees, kellele meeldib hommikul kaua magada. „Kui jumal oleks tahtnud, et ma vaataks päikesetõusu, oleks ta selle hilisemaks nihutanud. Ma vaatan seda videost,“ selgitas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688