Põlva kinnisvarabüroo müüb ligi 270 miljoniga Kreeka saart

Põlvas registreeritud Meie Maa Kinnisvara
OÜ müübasustamata saart Joonia meres hinnaga 266 miljonit krooni (17
miljonit eurot).

Saare pindala on 4 138 000 ruutmeetrit ja üks ruutmeeter maksab 4,1 eurot.Saar asub Joonia meres, 5,5 km Lefkadast idas ning 8 km kaugusel Kefalooniast ja Ithakast, mis on firma andmetel ideaalne asukoht neile, kes soovivad privaatsust ja puutumata Joonia mere territooriumit, et puhata tänapäeva tsivilisatsioonist.

Firma kodulehel seisab, et saare suurus ja asend pakuvad oma tulevastele elanikele rahu, turvalisust ja privaatsust, samas asudes vaid vähem kui kolme tunni kaugusel Euroopa suurlinnadest. Saar jääb Fiscardo ja Skorpiose vahelisele mereteele, niivõrd suurepärase asukoha ja puutumata loodusega saar võimaldab sinna rajada eksklusiivse kuurorti hotellide, villade, spordirajatiste ja sadamaga. Arvestades kerget ligipääsu ja looduslikku ilu, on arendusvõimalused piiritud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed