28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlva kinnisvarabüroo müüb ligi 270 miljoniga Kreeka saart

Põlvas registreeritud Meie Maa Kinnisvara OÜ müübasustamata saart Joonia meres hinnaga 266 miljonit krooni (17 miljonit eurot).

Saare pindala on 4 138 000 ruutmeetrit ja üks ruutmeeter maksab 4,1 eurot.Saar asub Joonia meres, 5,5 km Lefkadast idas ning 8 km kaugusel Kefalooniast ja Ithakast, mis on firma andmetel ideaalne asukoht neile, kes soovivad privaatsust ja puutumata Joonia mere territooriumit, et puhata tänapäeva tsivilisatsioonist.

Firma kodulehel seisab, et saare suurus ja asend pakuvad oma tulevastele elanikele rahu, turvalisust ja privaatsust, samas asudes vaid vähem kui kolme tunni kaugusel Euroopa suurlinnadest. Saar jääb Fiscardo ja Skorpiose vahelisele mereteele, niivõrd suurepärase asukoha ja puutumata loodusega saar võimaldab sinna rajada eksklusiivse kuurorti hotellide, villade, spordirajatiste ja sadamaga. Arvestades kerget ligipääsu ja looduslikku ilu, on arendusvõimalused piiritud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785