27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sooman: raskemas olukorras oskavad kinnisvaraäri teha vaid profid

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep Soomani sõnul ei juhtu Eesti kinnisvaraga midagi, kuid raskemas olukorras oskavad äri teha vaid tõelised professionaalid.

"Eesti kinnisvaraäriga ei juhtu midagi. Äri läheb edasi, lihtsalt ärimeeste hulk väheneb- raskemas olukorras oskavad seda äri teha vaid tõelised professionaalid," märkis Sooman Eesti Päevalehe online-intervjuus.

Pappmajadest rääkides märkis Soomann, et ei näe põhjust, miks nende majadega peaks midagi juhtuma. "Pappmajadest: tegelikult räägime ju puitkarkassmajadest. Igas Eesti linnas on sada aastat vanu maju, mille põhielement siseviimistluses oli aastakümneid soome papp. Kenasti hooldatud hoonetega pole siiani midagi juhtunud. Miks nüüd ehitatud majadega siis peaks juhtuma?" viskas Sooman õhku küsimuse.

.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785