Sooman: raskemas olukorras oskavad kinnisvaraäri teha vaid profid

Pindi Kinnisvara juhatuse liikme Peep
Soomani sõnul ei juhtu Eesti kinnisvaraga midagi, kuid raskemas olukorras
oskavad äri teha vaid tõelised professionaalid.

"Eesti kinnisvaraäriga ei juhtu midagi. Äri läheb edasi, lihtsalt ärimeeste hulk väheneb- raskemas olukorras oskavad seda äri teha vaid tõelised professionaalid," märkis Sooman Eesti Päevalehe online-intervjuus.

Pappmajadest rääkides märkis Soomann, et ei näe põhjust, miks nende majadega peaks midagi juhtuma. "Pappmajadest: tegelikult räägime ju puitkarkassmajadest. Igas Eesti linnas on sada aastat vanu maju, mille põhielement siseviimistluses oli aastakümneid soome papp. Kenasti hooldatud hoonetega pole siiani midagi juhtunud. Miks nüüd ehitatud majadega siis peaks juhtuma?" viskas Sooman õhku küsimuse.


.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed