24. september 2007
Jaga lugu:

Kuressaares pekstakse sisse kaupluse aknaid

Reede hommikul avastasid Kuressaares asuva Pallopsoni äri töötajad, et nende kaupluse aknaklaas on lõhutud.

Pallopsoni Äri OÜ juhataja ja Kuressaare majaomanike seltsi esimees Lembit Otsa sõnul oli suure kiviga visatud vastu aknalenki, kust see siis klaasi lendas. Kahju on omaniku hinnangul kusagil 1500 krooni.

„Mind häirib tõsiselt see, mis Kuressaare linnas toimub,” rääkis Ots Oma Saarele, lisades, et kunagi varem on lõhutud ka Kuressaare üheks sümboliks peetud Pallopsoni äri kellatorni klaas ja tuulelipp, mis oli sinna pandud aastal 1899.

„Tavaliselt koguneb õhtuti mingi kamp Ühispanga ees,” märkis Ots, kelle sõnul on seal lähedal oleval poel ja kinnisvarafirmal samuti aknaklaase lõhutud ning Lasteaia tänava elektroonikapoel on purustatud nii aken kui ka vihmaveetorud. „Lisaks veel pidevalt sülitatakse ja rögastatakse uste ja akende peale,” rääkis ärimees Ots, kellele teeb tõsist muret viimasel ajal lokkav lõhkumine ja vandaalitsemine linnas, milles võib süüdi olla ka alkoholi liigtarbimine noorte seas. „Pargis pole ju terveid laternaidki enam ning pidevalt murtakse puid ja lõhutakse aedu,” lisas ta.

Kuressaare linnavolikogu linnakodaniku komisjoni liige Lembit Ots arvab, et tuleb võtta mingeid üleriigilisi meetmeid alkoholitarbimise piiramiseks, sest kui linnas käib selline lõhkumine, vandaalitsemine ja alkoholitarbimine, ei vääri Kuressaare linn terviselinna ega ka noorte- ja lastesõbraliku linna tiitlit.

Politsei pressiesindaja Kristi Mägi sõnul on politseile septembrikuu jooksul teada antud viie hoone klaaside lõhkumisest. Lisaks on vandaalitsetud ka autode kallal.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee