Aas: kontrollige, kuhu korteri ostate

Tallinna abilinnapea Taavi Aas hoiatab, et
edaspidi hakkab Tallinna linn trahvide määramise asemel ebaseaduslikke ehitisi
lammutama nagu ka Köleri 2 puhul.

Köleri 2 kinnistul alustati 10. septembril aastaid oma saatust oodanud kuuekordse majakarkassi lammutustöid. Pikk saaga, kus vastamisi räpaka arendusärimehe, linna ning linlaste huvid, on lõpule jõudmas, kirjutas Aas Postimehes.

"Ebaseaduslikult püstitatud hoonete probleemistikuga tuleb linnaplaneerimise ametil tegeleda iga päev," tõdeb Aas, et senion linn piirdunud ehitiste üksikute osade lammutamisega ja planeeringuga vastavusse viimise nõuetega.

"Õnneks on kinnisvara ostubuum möödunud ning praeguse normaliseerunud turu tingimustes peaks inimestel olema aega kontrollida, kas majal, kuhu neile korterit pakutakse, on kõik vajalikud kooskõlastused", soovitab Aas, et vähimagi kahtluse puhul tuleks pöörduda linnaplaneerimise ameti ehitusjärelevalve teenistusse, kust saab ehitise seaduslikkuse kohta adekvaatset infot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed