19. september 2007

Aas: kontrollige, kuhu korteri ostate

Tallinna abilinnapea Taavi Aas hoiatab, et edaspidi hakkab Tallinna linn trahvide määramise asemel ebaseaduslikke ehitisi lammutama nagu ka Köleri 2 puhul.

Köleri 2 kinnistul alustati 10. septembril aastaid oma saatust oodanud kuuekordse majakarkassi lammutustöid. Pikk saaga, kus vastamisi räpaka arendusärimehe, linna ning linlaste huvid, on lõpule jõudmas, kirjutas Aas Postimehes.

"Õnneks on kinnisvara ostubuum möödunud ning praeguse normaliseerunud turu tingimustes peaks inimestel olema aega kontrollida, kas majal, kuhu neile korterit pakutakse, on kõik vajalikud kooskõlastused", soovitab Aas, et vähimagi kahtluse puhul tuleks pöörduda linnaplaneerimise ameti ehitusjärelevalve teenistusse, kust saab ehitise seaduslikkuse kohta adekvaatset infot.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688