Börsikommentaar: kinnisvaraarendajad põrusid

Tänasel kauplemispäeval oli suurimateks kukkujateks
Viisnurga aktsia, mille hind odavnes 4,08 protsenti 47,88 kroonini ning Arco
Vara aktsia, mille hind kukkus 3,23 protsenti 28,16 kroonile.

Viisnurga aktsia hind käis päevasiseselt isegi 45,69 kroonil, ehk 8,5 protsenti eilsest sulgemishinnast madalamal. Kuna praegu kaubeldakse börsil Viisnurgast lahutatud kinnisvaraettevõtte aktsiaga, tähendabki seda, et suurimateks kukkujateks on kinnisvaraarendajad.

Reedel möödub Arco Varal börsile minekust kolm kuud. Paraku pole need kolm kuud ettevõtte väikeinvestoritele erilist rõõmu toonud, sest aktsia hind on võrreldes avaliku esmaemissiooni hinnaga kaotanud veidi üle veerandi ehk 26 protsenti. Kuu aega tagasi tähistas Arco Vara börsile mineku kahte kuud aktsia hinna langemisega madalaimale tasemele 28,01 kroonile (1,79 eurole). Kõik märgid näitavad, et teed uutele rekordmadalatele tasemetele on lahti.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed