12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirik ehitab Raplasse kaubamaja ja ohtralt elamispindu

Kui praegu tervitavad Tallinnast Raplasse saabujaid bensiinijaamad ja lage põld, siis mõne aasta pärast peaks see vaatepilt olema asendunud elamurajooniga.

Rapla Maarja-Magdaleena koguduse ja ka eraisikute maadele tehtav detailplaneering näeb ette kahtteistkümmet kolmekorruselist kortermaja ning 52 eramukrunti. Kaubanduspinnad ehitatakse reana sõidutee äärde ning ühtekokku tuleb pinda 88 000 ruutmeetrit, kirjutas Päevaleht Online.

Praeguse kava kohaselt ehitab OÜ Kiriku Varahaldus kaubamaja valmis omal jõul või ka mõnda partnerit kaasates ning annab ruumid koos maaga pikaajalisele rendile.

Kortermajad, mida kirikumaale tuleb kokku kuus, on plaanis aga maha müüa.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785