8. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mees elab kaminaga tsementtorus

Hiinlane Xin Yucai otsustas, et korteris ta enam elada ei taha, ning tellis ehitusfirmalt kaks tsementtoru, millest ta endale uue kodu meisterdas.

Mehe majakesel on olemas kõik, mis ühes tavalises majas olema peab: aknad, uksed ja isegi kamin, vahendas SLÕL Online.

Kodutuse probreem meest ei vaeva, Xinil on alati koht oma tütre korteris, kuid sinna ta keeldub minemast. Tütrega heades suhetes olev kentsakas mees elab oma tütre pere ligiduses ning on koos nendega isegi juba korra kolinud, transportides kaasa ka oma rõngasmaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785