22. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pätid virutavad Saaremaal majadelt aknaid ning uksi

Saaremaa politsei on hädas nahaalsete varastega, kes on viimase mõne kuuga juba päris mitmelt majalt virutanud nii kallid aknad kui ka uksed.

"Täiesti uskumatu, kuhu oleme jõudnud!" ahastab Saaremaale palkmaju ehitava firma anonüümsust palunud juht. Ööl vastu pühapäeva viisid vargad Kaarma vallast Vaiverest ühelt pooleliolevalt majalt minema kolm juba ettepandud akent, kirjutas SLÕhtuleht.

"Akende kinnituskruvid olid kenasti lahti keeratud ning akna ja seina vahel olev Makroflexi vaht läbi lõigatud," kirjeldab ehitaja pättide käekirja. "Akendele polnud veel piirdeliiste pandud. See võiski varaste huvi äratada. Enne murdsid nad uksest sisse ja pääsesid nii kinnituskruvide kallale."

Samas tegeleb saare politsei juba mitme varasemagi akna- ja uksevargusega - näiteks rüüstati lähiminevikus suvekodusid nii Mändjalas kui ka Undvas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785