17. august 2007

Arco Vara avas esinduse Otepääl

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS avas sel nädalal Otepää esinduskontori. Kokku on firmal Eestis 11 esinduskontorit.

Otepääl on Arco Vara aktiivselt tegutsemas aastast 2003, kuid seni kohapealset kontoripinda omamata, teatas ettevõte.

Arco Vara Kinnisvarabüroo Otepää esindaja, maakler Janek Morose sõnul võimaldab uus kontor senisest veelgi paremal moel ja mugavamalt oma seniseid ja tulevasi kliente teenindada. „Kliendibaas on pidevalt kasvanud, elatustaseme kasv on pannud mitmeid mõtlema puhkamisvõimalustele“, sõnab ta.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Firmal on esindused 29 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis ja selle ühisettevõtetes töötas esimese kvartali seisuga kokku 546 inimest. Arco Vara AS 2006. aasta auditeeritud konsolideeritud käive moodustas 484 miljonit krooni ning grupi puhaskasum 217 miljonit krooni. Arco Vara AS on noteeritud Tallinna Börsil.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688