17. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara avas esinduse Otepääl

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS avas sel nädalal Otepää esinduskontori. Kokku on firmal Eestis 11 esinduskontorit.

Otepääl on Arco Vara aktiivselt tegutsemas aastast 2003, kuid seni kohapealset kontoripinda omamata, teatas ettevõte.

Arco Vara Kinnisvarabüroo Otepää esindaja, maakler Janek Morose sõnul võimaldab uus kontor senisest veelgi paremal moel ja mugavamalt oma seniseid ja tulevasi kliente teenindada. „Kliendibaas on pidevalt kasvanud, elatustaseme kasv on pannud mitmeid mõtlema puhkamisvõimalustele“, sõnab ta.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Firmal on esindused 29 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis ja selle ühisettevõtetes töötas esimese kvartali seisuga kokku 546 inimest. Arco Vara AS 2006. aasta auditeeritud konsolideeritud käive moodustas 484 miljonit krooni ning grupi puhaskasum 217 miljonit krooni. Arco Vara AS on noteeritud Tallinna Börsil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785