• 17.08.07, 11:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Arco Vara avas esinduse Otepääl

Arco Vara Kinnisvarabüroo AS avas sel nädalal Otepää esinduskontori. Kokku on firmal Eestis 11 esinduskontorit.
Otepääl on Arco Vara aktiivselt tegutsemas aastast 2003, kuid seni kohapealset kontoripinda omamata, teatas ettevõte.
Arco Vara Kinnisvarabüroo Otepää esindaja, maakler Janek Morose sõnul võimaldab uus kontor senisest veelgi paremal moel ja mugavamalt oma seniseid ja tulevasi kliente teenindada. „Kliendibaas on pidevalt kasvanud, elatustaseme kasv on pannud mitmeid mõtlema puhkamisvõimalustele“, sõnab ta.
Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Firmal on esindused 29 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis ja selle ühisettevõtetes töötas esimese kvartali seisuga kokku 546 inimest. Arco Vara AS 2006. aasta auditeeritud konsolideeritud käive moodustas 484 miljonit krooni ning grupi puhaskasum 217 miljonit krooni. Arco Vara AS on noteeritud Tallinna Börsil.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 16.10.24, 13:03
Halvasti tehtud elektritööd põhjustavad igapäevaselt inimestele ja hoonetele väga suurt ohtu – ära jää õnnetust ootama!
Naabrimees võib olla meil kuldsete kätega ja tubli, aga elektrisüsteeme ehitama ning hooldama tuleks kutsuda ainult kvalifitseeritud spetsialist. Pädevusega elektrikul on kõik teadmised ja oskused olemas. Forus näeb oma praktikas sageli, kuidas kliendid otsivad odavamat hinda, aga saavad elektritöö, mis pole kvaliteetne ning millel on oht inimeludele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele