10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Urmas Sõõrumaa: nii hull see asi Eestis veel ei ole, et Albaaniasse minna

Kinnisvara- ja turvaärimees Urmas Sõõrumaa ütles aripaev.ee-le, et nii hull see asi Eesti kinnisvaraga veel ka ei ole, et Albaaniasse peaks minema äri tegema.

"Rumeenias ja Bulgaarias oleks huvitav äri ajada, aga hetkel ei ole mul selleks lihtsalt aega," märkis Sõõrumaa.

Eile teatas Eesti-Albaania äriühingu AB Groupi juht Tom Annikve, et viimase aasta jooksul on paljud Eesti ärimehed külastanud Albaaniat, kindla sooviga siduda oma investeerimisalane tulevik just selle riigiga.

Investorid, kes on esialgselt sidunud ennast projektidega Bulgaarias, Rumeenias ja teistes lähiriikides, hindavad Albaaniat

perspektiivsemaks eelkõige madalama hinnataseme tõttu, ütles Annikve.

aripaev.ee rääkis kinnisvara- ja ehitusettevõtete juhtidega ning keegi neist ei olnud enda sõnul veel huvi tundnud Albaania kinnisvaraturu vastu. Nii Peep Aaviksoo kui ka Andres Koger eitasid huvi Albaania kinnisvara vastu.

Arco Vara juht Viljar Arakas ei saanud ei saanud teemat kommenteerida ettevõtte börsistaatuse tõttu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785