10. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja nõuab kohtu kaudu Evelin Ilveselt võla tasumist

Ärma talus teid ja tiike rajanud firma nõuab presidendiproualt kohtu kaudu tasumata arvete maksmist, väikefirma juhataja Heino Luige sõnul küünib võlg 120 000 kroonini.

Karksi-Nuias asuv maaparandus- ja pinnasetööde ning killustikutootmisega tegelev ettevõte AS Nuia Melior kaevas möödunud aasta maist kuni augusti lõpuni president Toomas Hendrik Ilvese ja proua Evelin Ilvese Ärma talus kraave ja tiike, vedas kruusa ning ehitas majapidamisse 600 meetrit kõnniteid, kirjutas SL Õhtuleht.

Firma nõukogu esimees Heino Luik rääkis, et osa tööde eest tasus proua Ilves kokku umbes 70 000 – 80 000 krooni, kuid tööd, mis tehti juulis ja augustis, on siiani kinni maksmata ja nii on võlg Ilvestele tehtud töö eest 120 000 krooni.

Viljandi kohtumaja registreeris 31. mail AS Nuia Meliori hagi Evelin Ilvese vastu, hagi on kirjalikus menetluses, vaidlust lahkab kohtunik Kalev Kuningas.

Luik käis iga kuu lõpul Ärmal, koostas tehtud töödest nimekirja ning võttis paberile Evelin Ilvese allkirja, millega ta kohustus tehtu eest maksma.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785