6. august 2007

Tallink võib ehitada Helsingisse ja Stockholmi hotelli

Laevandus- ja turismifirma Tallink Grupp kinnitas, et kaalub tõsiselt hotelliketi laiendamist Eestist välja.

"Meil on plaan laieneda Helsingi, Stockholmi ja Riia suunas, samuti ka Eesti sees," rääkis Tallinki hotelliketi juht Aivar Sõerd, soovimata siiski börsireeglitele viidates teemat täpsemalt kommenteerida, kirjutas Eesti Päevaleht.

Laienemisplaane kinnitas ka Tallinki aktsionär ja juhatuse liige Ain Hanschmidt.

Sõerd lisas, et märtsis avatud Tallink Spa & Conference Hotelil Tallinna sadamapiirkonnas on läinud üle ootuste hästi - seni on olnud täituvus uue hotelli kohta oodatust parem ja kõik on toiminud plaanide kohaselt.

Tallink Hotels gruppi kuulub praegu kaks hotelli: 2004. aastal avatud Tallink City Hotel Tallinna kesklinnas ja sel kevadel valminud Tallink Spa & Conference Hotel Tallinna sadamas, hotelle opereerib ASi Tallink Grupp tütarettevõte OÜ TLG Hotell.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688