Tallink võib ehitada Helsingisse ja Stockholmi hotelli

Laevandus- ja turismifirma Tallink Grupp
kinnitas, et kaalub tõsiselt hotelliketi laiendamist Eestist välja.

"Meil on plaan laieneda Helsingi, Stockholmi ja Riia suunas, samuti ka Eesti sees," rääkis Tallinki hotelliketi juht Aivar Sõerd, soovimata siiski börsireeglitele viidates teemat täpsemalt kommenteerida, kirjutas Eesti Päevaleht.

Laienemisplaane kinnitas ka Tallinki aktsionär ja juhatuse liige Ain Hanschmidt.

Sõerd lisas, et märtsis avatud Tallink Spa & Conference Hotelil Tallinna sadamapiirkonnas on läinud üle ootuste hästi - seni on olnud täituvus uue hotelli kohta oodatust parem ja kõik on toiminud plaanide kohaselt.

Tallink Hotels gruppi kuulub praegu kaks hotelli: 2004. aastal avatud Tallink City Hotel Tallinna kesklinnas ja sel kevadel valminud Tallink Spa & Conference Hotel Tallinna sadamas, hotelle opereerib ASi Tallink Grupp tütarettevõte OÜ TLG Hotell.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed