3. august 2007

Tallinn uurib kõrghoonete mõju keskkonnale

Tallinna Keskkonnaamet tellib teatud piirkondadesse lubada plaanitavate kõrghoonete keskkonnamõju hindamise.

Keskkonnaameti teatel on valminud teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" keskkonnamõju strateegilise hindamise programm, millega saab tutvuda 6.-21. augustini keskkonnaametis ja keskkonnaameti kodulehel.

Ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi kohta saab esitada kirjalikult Tallinna Keskkonnaameti aadressil Harju tn 13, 10130 Tallinn või e-posti aadressil [email protected] kuni 21. augustini.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalik arutelu toimub 21. augustil 2007 kell 15.00 Tallinna linnavalitsuse istungite saalis.

Teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" eesmärk on määrata kindlaks kõrghoonete võimalikud asukohad ning nende püstitamise keelualad, arvestades vajadust võtta nii Tallinna linnaruumiline areng üldiselt kui ka UNESCO Maailmapärandi nimekirja arvatud vanalinna silueti vaadeldavuse ja kõrgusliku dominantsuse küsimus sihipärase kontrolli alla.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688