Tallinn uurib kõrghoonete mõju keskkonnale

Tallinna Keskkonnaamet tellib teatud
piirkondadesse lubada plaanitavate kõrghoonete keskkonnamõju hindamise.

Keskkonnaameti teatel on valminud teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" keskkonnamõju strateegilise hindamise programm, millega saab tutvuda 6.-21. augustini keskkonnaametis ja keskkonnaameti kodulehel.

Ettepanekuid, vastuväiteid ja küsimusi keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi kohta saab esitada kirjalikult Tallinna Keskkonnaameti aadressil Harju tn 13, 10130 Tallinn või e-posti aadressil ylle.ambos@tallinnlv.ee kuni 21. augustini.

Keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalik arutelu toimub 21. augustil 2007 kell 15.00 Tallinna linnavalitsuse istungite saalis.

Teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" eesmärk on määrata kindlaks kõrghoonete võimalikud asukohad ning nende püstitamise keelualad, arvestades vajadust võtta nii Tallinna linnaruumiline areng üldiselt kui ka UNESCO Maailmapärandi nimekirja arvatud vanalinna silueti vaadeldavuse ja kõrgusliku dominantsuse küsimus sihipärase kontrolli alla.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed