27. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sisustuslavastaja aitab müüki minevaid kortereid "üles kloppida"

Põhjamaades on tasahilju aina moodsamaks saanud uus elukutse – sisustuslavastaja, kelle ülesanne on silmamoondamine, mis aitab müüki minevaid kortereid "üles kloppida", muutes vaid välimust, mitte sisu.

Sisustuslavastamine ehk inglise keeles levinud termin homestaging aitab toad muuta üliahvatlevalt kaubanduslikuks, kirjutas SLÕhtuleht.

Käkra vajunud mööblitükid või paks tolmukord peletavad potentsiaalse ostja minema enne, kui ta üle läve jõuab astuda. Kusagilt hämaralt piiluv remondivajadus võib osavnäpsel meistrimehel äratada aga hoopis vastupidiseid tundeid – siit ja pisut sealtki kaasa aidates saaksin endale vägagi meelepärase tulemuse. Sisustuslavastaja aga sellele äratundmisele mängibki.

Skandinaavias ja Inglismaal on sellist teenust osutavate firmade käsi viimasel ajal käinud väga hästi ja neid on tekkinud kui seeni pärast vihma, Eestis on kuulda vaid mõningatest üksiküritajatest, kes millegi sarnase suhtes nõu annavad.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785