Q VARA ehitab Tallinna ringteele hiiglasliku laopargi

Kinnisvarafirma Q Vara alustas juuli
algusest Tallinna ringtee äärde uue laopargi rajamist.

Terminal nr 11 on Rae valda Tallinna ringtee äärde plaanitav kaasaegne laopark, teatas ettevõte.

OÜ Q Vara projektijuhi Jaak Puistama sõnul "on huvi uute laopindade, kui ka kruntide vastu olnud juba müügi algusest aktiivne ja esimesed krundid on laopargis müüdud ning laobokisd broneeritud. See viitab sellele, et Tallinna ringteega ääres onärimaa õige hinnataseme juures nõutud."

Terminal nr 11 projekti ehituse peatöövõtuga tegeleb OÜ Q Ehitus, kes juhib projekteerimist ja laopargi esimese etapi ehitust. Ehituseettevalmistus algas mais ja käesoleval hetkel rajatakse kommunikatsioone. OÜ Q Ehituse Urmas Altini sõnul pakub Q Ehitus soovi korral kõigile Terminal nr 11 krundiostjatele abi ka individuaallahenduste projekteerimisel ja ehitusel.

Esimene hoone "võtmed kätte" kujul valmib 30. aprilliks 2008. Kokku valmib I etapis kolm 6 boksiga hoonet, mille laobokside suurused jäävad vahemikku 320-487 m2, iga laopinna juurde kuulub täiendav kontoripind kuni 5 töökohaga.I etapi investeeringu maht on ca 130 miljonit krooni.

Kogu projekti Terminal nr 11 raames läheb väljaehitamisele kuni 168 000 m2 ärimaad, mis on jagatud22 erineva suurusega krundiks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed