5. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AVEC Baltic Property Fund ostis hotelli ja tööstushoone Eestis

AVEC Baltic Property Fund’i (varasema nimega Explorer Property Fund – Baltic States) portfellis on pärast City Hotel Portuse ja AS Favor tööstuskompleksi soetamist 14 objekti, teatas ettevõte.

AS Favori tööstuskompleks paikneb üle 21 500 ruutmeetrisel alal 15 kilomeetri kaugusel Tallinnast. Kompleks koosneb kahest hoonest, mille kogupindala on 9700 ruutmeetrit ning mis on ehitatud vastavalt 2004 ja 2007. aastal. Kompleksi ainuüürnik on 1990. aastal loodud AS Favor, kes on piirkonna suurim õhukese lehtmetalli tootja.

City Hotel Portus on Tallinna keskuses paiknev turistiklassi hotell, suurusega 5500m2. Hotellis on 107 tuba ning mitu konverentsisaali. “Hotellil on ideaalne asukoht Tallinna sadamapiirkonnas, mida läbib igal aastal 2,5 miljonit reisijat,” kirjeldas AVEC Asset Management juhatuse esimees Kristjan Kivipalu. 2004. aastal renoveeritud hotelli juhib kogemustega hotellioperaator Aldera Hotell.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785