AVEC Baltic Property Fund ostis hotelli ja tööstushoone Eestis

AVEC Baltic Property Fund’i (varasema
nimega Explorer Property Fund – Baltic States) portfellis on pärast City Hotel
Portuse ja AS Favor tööstuskompleksi soetamist 14 objekti, teatas ettevõte.

AS Favori tööstuskompleks paikneb üle 21 500 ruutmeetrisel alal 15 kilomeetri kaugusel Tallinnast. Kompleks koosneb kahest hoonest, mille kogupindala on 9700 ruutmeetrit ning mis on ehitatud vastavalt 2004 ja 2007. aastal. Kompleksi ainuüürnik on 1990. aastal loodud AS Favor, kes on piirkonna suurim õhukese lehtmetalli tootja.

City Hotel Portus on Tallinna keskuses paiknev turistiklassi hotell, suurusega 5500m2. Hotellis on 107 tuba ning mitu konverentsisaali. “Hotellil on ideaalne asukoht Tallinna sadamapiirkonnas, mida läbib igal aastal 2,5 miljonit reisijat,” kirjeldas AVEC Asset Management juhatuse esimees Kristjan Kivipalu. 2004. aastal renoveeritud hotelli juhib kogemustega hotellioperaator Aldera Hotell.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed