2. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuhlbach: ka mere äärde võiks pilvelõhkujaid ehitada

Kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbachi sõnul võiks pilvelõhkujaid ehitada sinna, kus need juba ees on, samuti mere äärde, kus Tallinna sadamal on palju maad.

"Eks tuleb sinna ehitada, kus need juba ees on. Aga ka mere äärde võiks ehitada, näiteks Tallinna sadamal on palju maad, kuhu aastaid pole midagi ehitatud. Kui ehitataks äärelinna, siis ei annaks see midagi ja häiriks pigem liiklust," kommenteeris kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbach Äripäevale küsimust, kuhu võiks veel pilvelõhkujaid ehitada.

"Võiks sellesse sektorisse juurde ehitada, kus nad praegu on, nii et kesklinna igal juhul. See on selge, et Tallinn oma vajab juurde soliidset büroopinda," kommenteerisEASi juhatuse esimees Viljar Jaamu.

"Kui ehitada, siis sinna, kuhu praegugi neid kerkib. Las olla kontsentreeritud. Tahetakse ilmselt linna serva ka ehitada, aga seal jääks need liiga üksikuks," märkis K-Projekt ASi projekteerimisdirektor Toivo Viilep.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785