Kuhlbach: ka mere äärde võiks pilvelõhkujaid ehitada

Kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbachi sõnul
võiks pilvelõhkujaid ehitada sinna, kus need juba ees on, samuti mere äärde, kus
Tallinna sadamal on palju maad.

"Eks tuleb sinna ehitada, kus need juba ees on. Aga ka mere äärde võiks ehitada, näiteks Tallinna sadamal on palju maad, kuhu aastaid pole midagi ehitatud. Kui ehitataks äärelinna, siis ei annaks see midagi ja häiriks pigem liiklust," kommenteeris kinnisvaraekspert Hannes Kuhlbach Äripäevale küsimust, kuhu võiks veel pilvelõhkujaid ehitada.

"Võiks sellesse sektorisse juurde ehitada, kus nad praegu on, nii et kesklinna igal juhul. See on selge, et Tallinn oma vajab juurde soliidset büroopinda," kommenteerisEASi juhatuse esimees Viljar Jaamu.

"Kui ehitada, siis sinna, kuhu praegugi neid kerkib. Las olla kontsentreeritud. Tahetakse ilmselt linna serva ka ehitada, aga seal jääks need liiga üksikuks," märkis K-Projekt ASi projekteerimisdirektor Toivo Viilep.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed