15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sooman: kodu tasub soetada igal ajal

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Soomani sõnul tasub elamine soetada igal ajal, kinnisvaraturu olukorrast hoolimata.

Võimalikud ostjad loodavad kinnisvara hindade kukkumise peale, kirjuts SL Õhtuleht. "See lootus võib, aga võib ka mitte põhjendatud olla," nentis kinnisvaraspets.

Peep Sooman ise on seda meelt, et kodu tasub soetada mis tahes ajal. Seda eriti siis, kui hinnalanguse ajaks on reservid olemas, juhuks kui pank hakkab lisatagatist nõudma. Selliste ostude edasilükkamine hinnalanguse ootuses on Soomani seisukoha järgi põhjendamatu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785