15. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedo: Arco IPO näitas, et kinnisvaraturg on jätkusuutlik

Arco Vara asutajatega ligi 15 aastat koos äri ajanud Saaremaa ettevõtja Vjatseslav Leedo ütles, et Arco IPO õnnestumine on hea sõnum kogu piirkonna kinnisvaraturule.

„Keskkonnas, kus mõned mehed ei suudaviite korteritki maha müüa, on Arco meeste IPO õnnestumine väga kõva sõna. Kaasata rahvusvahelistelt turgudelt 2007. aasta juunis Tallinnast juhitud kinnisvarafirmale selline kogus uut raha, on suur sündmus kogu Baltikumi kinnisvaraturule ja näitab, et turg on siiski jätkusuutlik. See, et mõned mummuliste lipsudega poisid sülge pritsivad on ka loogiline, sest nemad võtavad riske teiste raha eest ja on targad reeglina eeskätt tagantjärele,” sõnas Leedo.

Leedo ütles, et ta ise Arco Vara aktsiaid ei märkinud. „Ma ei osta kunagi aktsiaid börsilt,” lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785