Kolga mõisa müüakse 29 miljoni krooniga

Stenbocki Perekonna Fond pani Kolga
mõisakompleksi müüki, kinnisvarafirma Ober Haus küsib selle eest 29 miljonit
krooni.

Ober Hausi kinnisvramaakler Tauno Pajuri ütles maakonnalehele Sõnumitooja, et müügihind 29 miljonit krooni on omaniku ja kinnisvara firma kokkulepitud hind. Tema sõnul on võimalikud ostjad juba kompleksi vastu ka huvi tundnud.

Mõisaomanik Anders Stenbock tunnistas Sõnumitoojale, et neil puuduvad finantsilised võimalused mõisa kordategemiseks. "Meil raha pole, parem anda mõis kellelegi, kel on kapital, las tuleb ja proovib seal midagi ära teha," ütles Stenbock, kelle hinnangul võib kõigi kompleksi kuuluvate hoonete kordategemine maksma minna miljardeid kroone.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed