7. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tullio Liblik rajas Sauga vallale tasuta infrastruktuurid

Homme annab Saugasse rajatava Hirvepargi elamurajooni arendaja, Tullio Liblikule kuuluvSaarte Investeering vallale tasuta üle elamurajooni vee- ja küttetrassid ning väljaehitatud teed ja valgustuse.

Hirvepargi elamurajooni avamisel annab OÜ Saarte Investeering Sauga vallale tasuta üle elamute juurde kokku enam kui 16 miljoni krooni eest ehitatud kaugküttetrassid, ligi kilomeetri ulatuses veetrasse, ligi kilomeetri ulatuses teid ja välisvalgustuse. Lisaks rajab Saarte Investeering majade ümbrusse haljastuse.

„Pärnu linnalähiümbruse kinnisvaraarendus edeneb jõudsalt ning valdu tuleb selle aktiivsuse eest tunnustada. Näen rõõmuga, et järjest tähtsamaks teguriks nii koduostjate kui ka arendajate silmis kujuneb ehituskvaliteet ning teede, teenindusvõrkude ja haljastuse olemasolu,“ ütles Pärnu maavanem Toomas Kivimägi.

Hirvepargi elamurajoonis on kahe aasta jooksul valminud 156 korterit, millest on müüdud 151. Järgmised neli neljakorruselist viilkatusega paarismaja 72 korteriga valmivad 2007. aasta lõpuks.

Elamurajooni arendaja on OÜ Saarte Investeering, arhitektuur on arhitektibüroost Luhse ja Tuhal, ehitab AS Tesman ning finantseerib Hansapank.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785