60 ruutmeetrit maksis 22 miljonit dollarit

Kinnisvarainvestor maksab 60ruutmeetrise
objekti eest Hongkongis 22 miljonit dollarit ja nimetab seda sealjuures heaks
investeeringuks.

Ärimees Albert Yeungi kontrollitav Emperor International Holdings maksab imeväikese kinnisvara eest Hongkongi Tsim Sha Tsui kuumimas kaubanduspiirkonnas 22 miljonit dollarit (255 miljonit krooni), edastas eile bloomberg.com viitega kohalikule börsiteatele.

Vara seisneb esimese korruse poepinnas Canton Roadil Kowloonis ja praegune rentnik maksab selle eest 350 000 Hongkongi dollarit (518 000 krooni) kuus ilma riigimaksude, kommunaalkulude ja muude taoliste lisadeta.

"Ost võimaldab grupil laiendada oma kinnisvarainvesteeringute portfelli kvaliteetsete varadega parimates piirkondades ja tagab samal ajal grupile stabiilse renditulu," teatas ostja. Bloombergi teatel langes sõnumi järel Emperori aktsia Hongkongi börsil 3%, käesoleva aasta arvestuses on aktsia 24% plussis.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed