7. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

60 ruutmeetrit maksis 22 miljonit dollarit

Kinnisvarainvestor maksab 60ruutmeetrise objekti eest Hongkongis 22 miljonit dollarit ja nimetab seda sealjuures heaks investeeringuks.

Ärimees Albert Yeungi kontrollitav Emperor International Holdings maksab imeväikese kinnisvara eest Hongkongi Tsim Sha Tsui kuumimas kaubanduspiirkonnas 22 miljonit dollarit (255 miljonit krooni), edastas eile bloomberg.com viitega kohalikule börsiteatele.

Vara seisneb esimese korruse poepinnas Canton Roadil Kowloonis ja praegune rentnik maksab selle eest 350 000 Hongkongi dollarit (518 000 krooni) kuus ilma riigimaksude, kommunaalkulude ja muude taoliste lisadeta.

"Ost võimaldab grupil laiendada oma kinnisvarainvesteeringute portfelli kvaliteetsete varadega parimates piirkondades ja tagab samal ajal grupile stabiilse renditulu," teatas ostja. Bloombergi teatel langes sõnumi järel Emperori aktsia Hongkongi börsil 3%, käesoleva aasta arvestuses on aktsia 24% plussis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785