Arco Vara nõukogu sai kaks uut liiget

Arco Vara aktsionärid valisid ettevõtte
nõukogu liikmeteks vandeadvokaat Aare Targa ja ettevõtja Kalev Tanneri, teatas
firma.

Arco Vara nõukogus jätkuvad paralleelselt Arti Arakas, Richard Tomingas ja Hillar-Peeter Luitsalu. Nõukogu esimeheks valiti Arakas.

Vandeadvokaat Aare Tark on olnud advokaadibüroo Tark & Co vanempartner aastast 1991 ning oli Eesti Advokatuuri esimees aastatel 1994-2001 ning on Eesti Advokatuuri eetika- ja metoodikakomisjoni liige. Ta on Valgetähe 3. kalssi ordeni kavaler.

Kalev Tanner on Eesti suurima kindlustusvahendaja AS E-Kindlustus Kindlustusmaakler nõukogu esimees. Tanner on varem olnud Balti Cresco Investeerimisgrupi AS juhtivpartner ja Tallinna börsi nõukogu esimees, samuti aastatel 1994-1998 investeerimispankur Goldman Sachs’is New Yorgis ja Londonis. Tanner omandas 1994. aastal magistrikraadi ärijuhtimises J.L. Kellogg Graduate School of Management’is ülikoolis Northwestern University.

Arakas asutas Arco Vara ja juhatas seda aastatel 1992-1996. Enne Arco Vara asutamist lõpetas ta 1987 aastal Tallinna Polütehnikumi ning hiljem jätkas õpinguid Tallinna Tehnikaülikoolis automaatika ja telemehhaanika erialal ning töötas aastatel 1988-1992 Harju KEK-is ökonoomika ja planeerimisosakonna juhina. Praegu jätkab õpinguid Tartu Ülikoolis psühholoogia erialal. Arakas on ühtlasi Eesti Suusaliidu juhatuse liige ja Valgetähe V klassi ordeni kavaler.

Tomingas oli Arco Vara juhatuse liige 1993-1997 ning on alates 1997 aastast olnud Arco Vara nõukogu liige. Richard Tomingas on lõpetanud Estonian Business School’i ärijuhtimise eriala. Tomingas on Valgetähe V klassi ordeni kavaler ja Eesti Võrkpalliliidu asepresident.

Luitsalu liitus kontserniga 1993. aastal ja on olnud erinevate kontserni ettevõtete juhtorganite liige. Luitsalu on lõpetanud Tartu Ülikooli õigusteaduskonna. Luitsalu on ka lastevanemate asutatud mittetulundusliku ühenduse Inglise Kolledži Sihtasutus juhatuse esimees.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Firmal on esindused 25 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis ja selle ühisettevõtetes töötas esimese kvartali lõpu seisuga kokku 546 inimest. Arco Vara AS 2006. aasta auditeeritud konsolideeritud käive moodustas 484 miljonit krooni ning puhaskasum 217 miljonit krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed