28. mai 2007

Baltic Property Trust ostis ühe Tallinna suurima ärikompleksi

Baltic Property Trust (BPT) ostis Tallinnas Laki tänaval asuva massiivse ärikompleksi, mis on tuntud Tolaram keskusena.

Kompleksi kuulub kolm kinnistust ning hoonetes on kokku ca 35 000 m2 pinnal üle 80 üürnikku, teatas firma.

BPT Asset Management Eesti tegevjuhi Indrek Hääle sõnul pole tegemist tavalise BPT investeerimiskriteeriumile vastava hoonega, kuid antud objekti ostu puhul sai määravaks tulevikupotentsiaal ning hoone suurus. Hääle sõnul plaanib BPT edaspidiselt hoonet laiendada ja koheselt algab ka remont.

Tegemist on Tallinna ühe suurima ärikompleksiga, kus kesklinna vahetus läheduses on võimalik üürida ruume nii büroodeks kui ka kergtootmiseks.

"Kindlasti jätkame aktiivselt investeerimist ärikinnisvarasse ning oleme jätkuvalt huvitatud Eesti portfelli suurendamisest," lisas Hääl. BPT Asset Managemendi poolt hallatavate varade maht on Eestis tänase seisuga üle 1,4 miljardi krooni.

BPT on Taanis 2001. a loodud varahaldusfirma, kelle peakorter on Kopenhaagenis ja tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Saksamaal. BPT Asset Management haldab viit kinnisvara investeerimisfondi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688