4. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirik müüb Tallinnas 45 miljoni krooniga kinnistut

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik müüb avalikul enampakkumisel Tallinnas Wismari tänav 15 asuvat kinnistut alghinnaga 45 miljonit krooni.

Müügikuulutusest selgub, et hoonestatud kinnistu suurus on 3800 ruutmeetrit, selle sihtotstarve on sotsiaalmaa ja kinnistu on koormatud järgmise aasta lõpuni üürilepinguga. Pakkumiste esitamise tähtaeg on 7. juuni

EELK Konsistooriumi kantsler Mati Maanas ütles aripaev.ee-le, et kirik otsustas hoone maha müüa, sest sellel oli vähene likviidsus. "Hoones on rentnikud ja me saame renditulu, kuid tootlikkus on halb. Selleks, seda parandada peaksime sinna hoonesse investeerima aga seda me ei soovi," lisas ta.

Kuidas kulutab kirik saadud summa, seda Maanas ei avalikustanud. "Investeerime, ehitame uusi hooneid, mida täpsemalt, ma avalikustada ei soovi," lisas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785