• 04.05.07, 14:47
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kirik müüb Tallinnas 45 miljoni krooniga kinnistut

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik müüb avalikul enampakkumisel Tallinnas Wismari tänav 15 asuvat kinnistut alghinnaga 45 miljonit krooni.
Müügikuulutusest selgub, et hoonestatud kinnistu suurus on 3800 ruutmeetrit, selle sihtotstarve on sotsiaalmaa ja kinnistu on koormatud järgmise aasta lõpuni üürilepinguga. Pakkumiste esitamise tähtaeg on 7. juuni
EELK Konsistooriumi kantsler Mati Maanas ütles aripaev.ee-le, et kirik otsustas hoone maha müüa, sest sellel oli vähene likviidsus. "Hoones on rentnikud ja me saame renditulu, kuid tootlikkus on halb. Selleks, seda parandada peaksime sinna hoonesse investeerima aga seda me ei soovi," lisas ta.
Kuidas kulutab kirik saadud summa, seda Maanas ei avalikustanud. "Investeerime, ehitame uusi hooneid, mida täpsemalt, ma avalikustada ei soovi," lisas ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 13:56
Ehitusmaterjalide müüja Karl Bilder: põrandaluukide müük on aastaga oluliselt kasvanud
Põrandaluugid ja nende kasutamine ehitusobjektidel tekitab teinekord küsimusi – kus, milleks ja milliste hoonete või rajatiste puhul on neid mõistlik kasutada?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele