14. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peep Sooman: Raul Kalev tuleks kooli tagasi saata

Pindi Kinnisvara Asi juhatuse esimees Peep Sooman tõdes Postimees Online`iga vesteldes, et pidas oma tuttavat Raul Kalevit siiani targaks inimeseks, kuid nii lolli juttu polevat tema silmad must-valgel trükituna ammu näinud.

"See poiss tuleks küll kooli tagasi saata, sest tema esitatud vandenõuteooriad ei pea paika ja majandustegevusele tuginevad väited on vildakad," märkis ta.

"Kinnisvara vahendajad aitavad inimestel müüa ja osta ning pangad tehinguid finantseerida. Kindlasti on kinnisvaraturul olemas teatud ülekuumenemise ohud, kuid Kalevi esitatud väited on niivõrd vildakad, et ei vääri suuremat tähelepanu," lausus Sooman.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785