6. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ja SEB hakkavad kaks ühes teenust pakkuma

Arco Vara Kinnisvarabüroo sõlmis SEB Eesti Ühispangaga koostöökokkuleppe, mille alusel saavad kliendid märtsis ühest kohast kinnisvara- ning finantseerimisalase täisteenuse, teatasid firmad.

Koostöö tulemusena on kliendil võimalus kogu kinnisvaraga seonduv ühes kohas korda ajada, ütles Arco Vara Kinnisvarabüroo hindamisosakonna juht Tõnu Luts.

“Niisugune koostöö saab võimalikuks ainult täieliku usalduse eeldusel partnerite professionaalsusesse ja mul on heameel, et SEB Eesti Ühispangaga on see vaieldamatult tekkinud,” ütles Luts.

SEB Eesti Ühispanga Jaepanganduse divisjoni direktor Riho Unt ütles, et sisuliselt on kaks teenust üksteisest lahutamatud, milles nii finantseerijal kui kinnisvaranõustajal on oma selge roll. “Nüüd saame pakkuda kaks ühes teenust, et vähendada kliendi jalavaeva,” lisas Unt.

Koostööleppe raames teenindavad Arco Vara Kinnisvarabüroo hindajad SEB Eesti Ühispanga kliente eelisjärjekorras, kirjeldas Luts koostöö käiku.

SEB Eesti Ühispanga personaalne finantsnõustaja annab Arco Vara kinnisvarahindajale ja maaklerile kliendi soovist teada ning kliendiga võetakse ise ühendust, et leppida kokku hinnatava vara või ostetava/ müüdava objekti ülevaatamise aeg.

Klient ei pea eksperthinnangule järgi minema, vaid büroo saadab hinnangu kliendi eest elektroonilisel teel panka.

Elektroonilise eksperthinnangu korral saavad kliendid 10% hinnasoodustust.

SEB Eesti Ühispank omakorda nõustab kliente paindlike finantseerimistingimuste osas.

Arco Vara jätkab traditsiooni koostöölepingute sõlmimise osas suuremate krediidiasutustega, jaanuaris tegi Arco Vara koostööd Sampo pangaga ning veebruaris Hansapangaga.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade suurim kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Firmal on esindused 25 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis töötab kokku ligi 500 inimest. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785