8. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuulikindel korter maksab 2 miljardit krooni

Londonisse Hyde Parki lähedale ehitatakse neli maja, mille kõige viimasele korrusele tulevad kuulikindlad katusekorterid.

Üks selline tänapäevaste turvasüsteemidega varustatud korter maksab isegi Londoni kõrgete kinnisvarahindade juures suure summa, 84 miljonit naela (ligi 2 miljardit krooni), vahendas Tarbija 24 metro.co.uk uudist.

Neli Royal Albert Halli vahetus lähedusse ehitatavat 86 korteriga maja peaks valmima 2009. aastaks. Korterite hinnad algavad neljast miljonist naelast (92 miljonit krooni).

Kinnisvaraarendajate sõnul on suurem osa neist korteritest juba broneeritud. Ostjad peavad ettemaksuna tasuma 20 protsenti korteri hinnast.

Tänapäeva turvasüsteemidega varustatud katusekorteritel on kuulikindlast klaasist aknad ja majade koridorides olevad liftid töötavad silma võrkkesta skänneritel.

Korterid on tunneli kaudu ühenduses Mandarin Oriental hotelliga. Lisaks kõigile tänapäevastele mugavustele on korterid varustatud ka puhast mäeõhku tootva konditsioneeriga ning kööki sisseehitatavad külmkapid peaksid mahutama ka kolmeliitriseid šampusepudeleid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785