27. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kägu teenis suvila müügist hiigeltulu

Oliver Kruuda käest kõigest poole miljoni krooni eest Keila-Joa puhkekompleksis suvila ostnud ärimees Raimo Kägu müüs selle napilt aasta hiljem kuuekordse hinnaga maha.

Suvila uus omanik ärimees Andrei Dvorjaninov maksis enda sõnul Kägule suvila eest ligikaudu kolm miljonit krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Suvila kuulub nüüd Dvorjaninovi ning Marje Luhalaiu ühisomandisse ning sellele on seatud 3,25 miljoni kroonine hüpoteek Sampo panga kasuks, seega teenis Kägu ettevõte eduka investeeringuga kiiresti ligikaudu 2,5 miljonit krooni.

Dvorjaninov ütles, et ostis suvila endale ja oma perele. “Me kavatseme maja taastada võimalikult sellisel kujul nagu ta vanasti oli. Nõukogude-aegsed parandused tahame likvideerida,” ütles ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785