18. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Manhattan Paljassaarde

Tallinna linnaplaneerijad ning suurettevõtjad tahavad rajada pealinna uue city Kopli sadama ümbrusse. Arendajate hulka kuuluvad Ain Hanschmidt ja kadunud Robert Lepiksoni poeg, kirjutas Eesti Ekspress.

Nimelt tahetakse süvasadamas hakata võõrustama kruiisilaevu, purjekaid (näiteks regattidel) ning jahte. Kalda äärde tahetakse aga luua kraanade ja ladude vormidest tõukudes efektne tihe linnamaastik, kus oleks nii elamuid, poode, büroosid kui ka hotell. Kõrghooneid täis tipitud ala võiks olla hästi mitmekesine: siia võiks õhtuti kontserdile tulla, promeneerida hunnitut merevaadet nautides või pargis piknikku pidada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785