14. november 2006
Jaga lugu:

Tiskre uued ridamajad majad maksvad kuni 6 mln krooni

Tiskre-Hansu elurajooni viimased majad – 2 ridaelamut – valmivad järgmisel suvel. 140-190m² suurused majaosad müüakse koos merepoolsete maatükkidega, teatas Kodumajagrupi AS.

”Suvel valmivates ridamajades on ühes 6 ja teises 7 boksi, mis müüakse hinnaga alates 32 000 kr/m². Iga boks müüakse eraldi majaosana koos sinna juurde kuuluva merepoolse maatükiga,” rääkis Kodumajagrupi Asi turundusjuht Heidi Pihlak. Majaosade hinnad jäävad vahemikku 4,5-6 mln krooni.

Valmivad ridaelamud on vahetult mere ääres ning nende akendest on vaade otse Kakumäe lahele ja Tabasalu pankrannikule. Ridamajade uudse ning pisut tavapärasest erineva arhitektuuri on loonud Tiit Sild. Tema oli ka 2004. aastal alustatud esimeste Tiskre-Hansu majade 1-5 arhitekt.

Elamud on planeeritud kolme kuni neljakorruselised. Ridaelamute välisilmele on iseloomulikud korrusekõrgused aknad ja tavapärasest julgem värvilahendus. Esimesel korrusel paiknevad saun ja abiruumid, teisel korrusel on avar, läbi maja ulatuv elutuba, mille merepoolses servas paiknevad avatud köögid ja korterilaiused rõdud. Kolmandal ja neljandal korrusel paiknevad magamistoad ning neid teenindavad abiruumid.

Kodumajagrupi AS (www.tiskre.ee) on kinnisvaraarenduse ja projektijuhtimisega tegelev ettevõte. Äriühing asutati 1994. aastal. AS Kodumajagrupi AS hinnati 2005. aastal konkurentsivõimelisimaks äriteenindus ja kinnisvaraettevõtteks.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt