2. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Balti Kinnisvarafond ostis Linda kinnistu Jõhvis, hind saladus

Arco Balti Kinnisvarafond AS tegi esimese suurema investeeringu Ida-Virumaale, ostes Linda laohoone kinnisvara kinnistu Jõhvis.

Arco Balti Kinnisvarafondi juhataja Kristjan Kivipalu sõnul on see väikesele fondile hea projekt piirkonnas, mille reaalset potentsiaali on hakatud alles avastama. " Kui suurema fondi puhul on tehingute piiriks olnud 5-6 miljonit, siis väiksema fondi tehingusummad jäävad sellest allapoole. Täpsemat summat ma ei saa avalikustada, sest siis rikuksin müüjaga kokkulepet," täpsustab Kivistik.

Jõhvis Linda 15d asuva kinnistu pindala on 13400 ruutmeetrit ning sellele on rajatud Jõhvis populaarne kauplus-laohoonete kompleks, mille rentnikud on teiste hulgas Würth, Onninen ja Saku Läte. Kinnistul on arendamispotentsiaali täiendavalt 4400 ruutmeetri ulatuses. Kivipalu kinnitas, et olemasolevate rentnike õigused loomulikult säilivad ning kaupluse-laohoone senist igapäevast tegevust omanikuvahetus ei sega.

Objekti arendaja ja senise omaniku OÜ Sundstrand juhataja Mart Lee sõnul on neil hea meel näha kasvavat ettevõtjate hulka Ida-Virumaa poole. Samuti loodab ta, et nende kleindid , rentnikud ja partnerid sellest ainult võidavad.

Arco Balti Kinnisvarafond on loodud era- ja institutsionaalsetele investoritele eesmärgiga pakkuda võimalust investeerida professionaalselt juhitud ja kogu Baltikumi haaravasse kinnisvarafondi.

OÜ Sundstrand on 2001.a. loodud, Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb mitmesuguste kinnisvaraprojektide arendusega, samuti lao-, tootmis-, kaubandus-ja büroopindade rentimisega ning kinnistute müügi ja arendusega Ida-Virumaal, valdavalt Jõhvi linnas.

Arco Vara AS on Baltimaade juhtivaid kinnisvaraettevõtteid, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, firma esindused asuvad Baltimaade 13 piirkonnas, lisaks ka Ukraina pealinnas Kiievis ning Bulgaarias, Sofias. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785