TOP
Ainult tellijale

Taristuehitajate TOP: roosilist tulevikku ei oodata

Konkurents turul on tihe ja hinnasurve suur, sisendhinnad kasvavad ja marginaalid vähenevad, mahud aga näitavad langustrendi, kurdavad taristuehitusttevõtted, nentides, et midagi roosilist tulevikult loota pole.

Mullu nii suurima käibe kui ka kasumi teeninud Trev-2 Grupp ehitab ka praegu suurimatteeprojekti – Tallinna-Tartu maantee uut trassi.   Foto: Andras Kralla

2018. aasta tulemustel põhineva taristuehitajate edetabeli 8. kohal olev OÜ Watercom ehitab ja projekteerib torustikke ja pakub teehoiutöödega seotud teenuseid, samuti projektijuhtimise ja survepesu- ning transporditeenuseid. Tallinna Vee kontserni kuuluva ettevõtte jaoks oli 2018. aasta edukas. “Ettevõtte arengus saavutati oluline eesmärk – ettevõte teenis kontsernivälistelt tellimustelt suuremat tulu ja kasumit rohkem kui kunagi varem ning kontsernivälise käibe osakaal suurenes, moodustades müügituludest enam kui poole, täpsemalt 56% (2017. aastal oli see 47%),” kirjutab ettevõte oma 2018. aasta majandusaasta aruandes.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785