Autor: Eva Kiisler • 8. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurtest ehitajatest maksavad parimat palka Maru ja Merko

Enam kui 100 töötajaga ehitusettevõtetest maksavad kõige kõrgemat keskmist töötasu 170 töötajaga Maru Ehitus ja 797 töötajaga Merko Ehitus.

Suurfirmade Palga TOPis 10 kohale jõudnud Maru Ehituses oli keskmine töötasu 2620 eurot, 25. kohale jõudnud Merko Ehituses 2303 eurot.Tabelis 63. kohale jõudnud 684 töötajaga Nordeconis oli keskmine töötasu 1849 eurot. 64. kohale maandunud 324 töötajaga Lemminkäinenis oli keskmine töötasu 1843 eurot.77. kohale jõudnud 366 töötajaga TREV2 Grupis oli töötaja keskmine töötasu 1748 eurot.Veel mahtusid ehitusega tegelevatest suurettevõtetest tabelisse Kodumaja, Üle, Harmet, Eesti Teed ja TREF.Äripäeva Palga TOPis on kokku 1238 ettevõtet, kellest 148 on sellised, kus töötajaid on 100 või rohkem. TOP 500 hulgas oli suurfirmasid 51.Äripäeva Infopanga koostatud Palga TOPi valimisse jõudsid ettevõtted, kus keskmine brutotasu töötaja kohta oli viimases majandusaasta aruandes 1500 eurot või rohkem ning täistööajale taandatud keskmine töötajate arv 10 või rohkem. Vaata kogu edetabelit Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785