Autor: Ferrometal Baltic OÜ • 29. märts 2024

Ferrometal Fix master – Lihtne lahendus kinnitamiseks

Fix master on Soome kvaliteetne ja CE-märgisega kinnitustarvikute kaubamärk. Igasuguseks ehitamiseks mõeldud tootevalik on turu üks laiaulatuslikumaid. Fix masteri kinnitustarvikud tagavad tugevad ja kindlad paigaldused puitu, metalli, plasti ja betooni

Turvalised ja testitud Fix masteri tooted on mõeldud igasuguseks ehitamiseks ja tööstuslikuks kasutamiseks. Testitud ja praktikas läbiproovitud tooted vastavad professionaalse kasutamise nõuetele. Aastakümnete pikkune kogemus professionaalsete ja tavaehitajate hulgas tagab head tulemused.

Ühtse kujundusega Fix masteri pakendeid on lihtne ära tunda nende rohelise kujunduse järgi. Pakendi etiketil on toote mõõtudele lisaks valimist lihtsustavaid märgiseid, näiteks värvikoodid õige toote valimiseks kasutuskeskkonna alusel.

Foto: Aki Loponen/ Pictuner Oy www.pictuner.fi

Fix master Ultra - puitkonstruktsioonikruvi

Tugev kinnitus puitkonstruktsioonidele – Uued C4 kliimakoormusklassiga ULTRA süsinikteraskruvid

Fix masteri tootevalik laieneb uute Fix master ULTRA üldkruvidega. Fix master ULTRA kruvid on mõeldud nõudlikuks professionaalseks kasutamiseks nii väiksematel töödel kui ka pikka vastupidavust nõudvates oludes.

Fix master ULTRA kruvisid on lihtne kasutada. Uus SmartFix ots tungib kiiresti ja kergesti mistahes puitu. ULTRA tootevaliku kohta saab lisateavet Ferrometali müügiosakonnast või edasimüüjatelt.

Fix master katusekruvi

Fix master kateruuvit – Fix masteri katusekruvid

Fix masteri katusekruvi pea on pealistatud kvaliteetse Mastercoati polüesterpulbervärviga. Kruvi on tervikuna tsingitud ja alumiiniumseibil on vastupidav EPDM-kummist seib, mis tagab veekindla ühenduse. Kruvi piik- või puurots läbib tõhusalt pleki ja kruvi püsib kindlalt kinnitusaluse küljes.

Eestis on peamiselt kliimaklass C3 (linna- ja tööstuskliima) ja selles klassis on testitud ka Fix masteri katusekruvid. Tehnilised omadused on omakorda kontrollitud standardi ETA 10/0047 järgi.

Kruvi paigaldamisel tuleb jälgida, et kruvi keerataks pleki sisse võimalikult otse. Nii tagatakse, et seib ja selle tihend suruvad ühtlaselt pleki vastu, ja saavutatakse parim võimalik lõpptulemus. Kruvisid ei tohi liiga kõvasti kinni keerata. Seib peaks säilitama koonuselise kuju, sest nii säilivad selle optimaalsed tihendavad omadused.

Katusekruvi õigel paigaldamisel tuleks kasutada vedruotsakut. Vedruotsak ei kogu puurilaaste ja tänu sellele ei saa kruvipea värvipind paigaldamisel kahjustada. Magnetotsaku kasutamist ei soovitata, kuna see võib paigaldamise ajal koguda puurimislaaste, mis võivad kahjustada kruvi värvipinda.

Fix masteri pakendi etiketil olev värvikood näitab kinnitusvahendile soovitatavat kasutuskeskkonda:

Kollane (C1) - Kuivad siseruumid (välistingimustes kasutamine ei ole soovitatav).

Hall (C2) - Kütmata siseruumid, niisked ruumid, puhas maakliima, terrassilauad.

Roheline (C3) - Linna- ja tööstuskliima, madala soolakoormusega rannikualad.

Punane (C4) - Rasked olud, tööstus- ja rannikualad, sealhulgas merevee koormus.

Ühtne kauplusekujundus ja esinduslik väljapanek on hõlpsasti saavutatav Fix master StoreSystemi riiulite abil, kust on vajalikud kinnitusvahendid kergesti leitavad.

Fix master on juba viisteist aastat pakkunud müügitoetussüsteeme. Need hõlmavad mitmesuguseid kaupluste väljapaneku lahendusi, FmShop veebipoodi ning erinevaid elektroonilisi tellimissüsteeme, nagu nt EDI.

Fix masteri teemadel abistab teid Eestis Ferrometal Oy sõsarettevõte Ferrometal Baltic OÜ.

Lähima Fix masteri edasimüüja leiate siit.

Kas olete juba Fix masteri edasimüüja või soovite meiega koostööd alustada? Võtke ühendust ja anname meeleldi Fix masteri toodete ja koostöö kohta lisateavet.

Ferrometal Baltic OÜ, Varre 1, 10138 Tallinn, Estonia, tel. +372 699 0470, [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785