Autor: Äripäev • 1. veebruar 2024

Majaehitaja Madis stardib: kõik majaehituse küsimused saavad peagi vastuse

Madis on väljamõeldud tegelane Ehitusuudised.ee-s. Madisel on oma krunt olemas ja plaanib hakata ehitama maja. Ta ei tea veel, kas tahab ehitada ise või osta tehasemaja, kas teha puit- või kivimaja, millist katust, vundamenti või soojustust valida, kas parem valik on õhksoojuspump või maaküte? Kuidas majaehitust finantseerida?

Madis hakkab kõiki oma küsimusi küsima ja Eesti ehituseksperdid hakkavad talle vastama. Madis tahab saada võimalikult palju ülevaatlikku infot, erinevaid alternatiive, et teha parimad valikud. Madis ei hakka enne ehitama, kuni pole saanud piisavalt ülevaadet kõikidest võimalustest ja proovib võimalikult palju erinevat infot läbi käia ja aidata ka teisi majaehitajaid.

Kuidas saad Majaehitaja Madisega koostöös klientideni jõuda?

Avaldame sisuturundusartikli Ehitusuudised.ee saidil - loome selleks eraldi rubriigi “Majaehitaja Madis”, mis koondab kokku viimased lood (4 viimast lugu esilehel nähtavad) ja rubriigi peale klikates saab potentsiaalne maja ehitaja pidevalt lugeda kõiki ilmunud artikleid mugavalt ühest kohast. Samuti on Majaehitaja Madise seotud lugude alla lisatud teised Majaehitaja Madise lood.

Reklaamime artikleid Facebookis - Majaehitaja Madise artikleid suuname läbi Ehitusuudised.ee lehe Ehitusuudised.ee lugejate ja teiste ehitusvaldkonna huvilisteni.

Küsi lisainfot ja pakkumist:

projektijuht Helen Paapsi, telefon 55 606 497, [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785