Kõik eramaja ehitusest 2019
Peatükid7/21
1. Arensi disainköögi tellimine toimib edukalt ka kontaktivabalt
2. Sakret — kompleksne lähenemine ehitamisele
3. Määrdunud fassaadide hooldus – mida peaks teadma ja millega arvestama
4. Maakütte paigaldamisel tasub usaldada professionaale
5. Kuidas võtta tavalisest põrandaküttest nutikalt maksimum?
6. Kuidas rajada koduhoovi spordiväljak?
7. Kodu energiasäästlikkuse tagab nutikas mitmeotstarbeline moodulsüsteem
8. Kuidas valida ja ehitada oma hoovi unistuste bassein?
9. Aiaehitus usalda kogemustega paigaldaja kätesse
10. Sissesõidutee, aed ja haljastus tasub tellida terviklahendusena
11. Aiaehitisest saab kodu suvine süda
12. Entusiastlikud vennad tõid Eestisse taaskasutatud plastist katused
13. Päikeseenergiaga liitumine tähendab riskivaba tootlust aastakümneteks
14. Korralik lamekatus kestab aastakümneid
15. Eduka ehituse tagavad korrektselt teostatud kaeve- ja täitetööd
16. Miks eelistada oma kodus looduskivimaterjale?
17. Ristkihtpuidu tipptehnoloogia loob Eestis unikaalseid maju
18. Muinasjutulised rookatused ei ole ka tänapäeval kuhugi kadunud
19. Tark maja sünnib targale omanikule
20. Miks on mu kodule vaja taotleda kasutusluba?
21. Kerge kaaluga, tuulekindel ja vastupidav bituumensindel on eramu katuseks kindel valik
Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 17. juuni 2019

Kodu energiasäästlikkuse tagab nutikas mitmeotstarbeline moodulsüsteem

Energiasäästlikest süsteemidest eramutes ja nutikatest kodudest on küll räägitud juba aastaid, kuid Taanis valmistatud kütte-, ventilatsiooni- ja sooja vee tootmise moodulsüsteem Compact P on astunud veel sammu edasi ning loonud tulevikuhoonete ehk madalenergia ja passiivmajade eriti energiasäästlike vajaduste rahuldamiseks.

Compact P on varustatud uusima tehnoloogiaga, mis tähendab kõrgefektiivset (kasuteguriga koguni kuni 95%!) soojusvahetit. Lisaks on seadmel spetsiaalselt projekteeritud soojuspump, mis kasutab ära 100% jääkenergiat väljaventileeritavast õhust ning tagab madala kuluga sooja vee tootmise. Niisugune süsteem, mis kätkeb endas mitut lahendust, vähendab kütte ja ventilatsiooni peale tehtavaid investeeringuid, aitab kokku hoida paigalduskulusid ning vajab oluliselt vähem ruumi, kui mitme eraldi seadme kasutamine.

Compact P võimaldab endaga liita õhksoojuspumba AIR 9 ja maasoojuspumbad GEO 3/6/9. Seadme ventilatsiooni tootlikkus on 425 m3/h, kusjuures vastuvoolusoojusvaheti tagab kogu jääksoojuse tagastuse. Tänu pööratavale külmaine tsirkulatsioonile võimaldab soojuspump suvel üleminekut jahutusrežiimile.

Kogu süsteem kuulub energiaklassi A+++. Compact P on läbinud mitmeid teste, näiteks Passivhaus Instituti testid. Samuti omandanud mitmeid tunnustatud sertifikaate.

Compact P seadme kasutusala on lai ning see sobib kasutamiseks nii eramutes kui ka kortermajades. Seega on antud seadme sihtrühm lai, vareerudes nii eraisikust üksikkliendist kuni korterelamute arendajate (sealhulgas peatöövõtjate) kui ka muude ehitiste tellijateni.

Eestis müüb Compact P tooteid Plussen Systems OÜ, mis tegeleb ventilatsiooni- ning kliimaseadmete maaletoomise ja hulgimüügiga. Plussen Systems missiooniks Eesti turul on pakkuda oma klientidele kõrgekvaliteetseid ja innovaatilisi ventilatsiooniseadmeid, mis vastaksid kliendi nõudmistele ja ootustele.

Plussen Systems töötab alati parima lahenduse nimel, olles pikaajalise kogemusega asjatundlikud spetsialistid. Kkoostööd tehakse Taani tuntuima ventilatsiooniagregaate tootva Nilan tehasega, et tagada müüdavate toodete parim kvaliteet ning sobivus kliendi vajadustega. Tänu üleeuroopalisele koostööle Nilani edasimüüjate ja Taani tehasele tagab Plussen Systems kõrge kvaliteedi ning erilahendused.

Küsi lisainfot nilan.ee

Vaata sertifikaati:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785