Autorid: Indrek Lepik, Gregor Alaküla • 9. november 2023

Gerd Müller: NOBE müük kripeldama ei jää

Nordecon kutsub kokku aktsionäride erakorralise koosoleku 29. novembril.
Foto: Liis Treimann
Nordecon Betooni (NOBE) müük on kasulik mõlemale poolele ja kripeldama ei jää, kinnitas Nordeconi lahkuv juht Gerd Müller Äripäeva raadios, et tehing tehti väärt hinnaga. Samuti usub ta, et ehitusturg on põhjast läbi käinud ning pakub lähiaastail kasvukohti.

Miks Nordecon otsustas maha müüa kasumliku tütarfirma Nordecon Betooni (NOBE)?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785